Afvallen met een doel

figuurcorrectie-8396_01Help, de feestdagen komen er aan

Wil jij net zoals Simone niet alleen afvallen maar ook een figuurcorrectie omdat je je net zoals zij ergert aan je buikje of iets te brede heupen? Kies dan het programma waar zij succesvol mee afviel: het Quick Total pakket voor 6 weken afvallen en plaatselijk afvallen tegelijk voor het beste gerichtste resultaat. Vind jij plaatselijk afvallen niet nodig? Kies dan voor een Total Care pakket. Simone was aangekomen omdat ze ging studeren. Lekker op kamers en natuurlijk studeren, maar ook heerlijk ’s avonds naar de kroeg. Het avondeten schoot er dus nog weleens bij in en dus kwam ze in relatief korte tijd aan. Maar de feestdagen kwamen er aan en ze wilde zich weer net zo mooi voelen als eerst. Het probleem bij Simone? De beruchte “peer”. Natuurlijk had ze inmiddels een buikje, maar vooral haar heupen en dijen waren buiten proporties. Simone wilde niet alleen afvallen maar vooral graag weer in balans zijn. Geen verschillende maten meer van boven en onder. Dus koos Simone ook voor tegelijkertijd Plaatselijk Afvallen.  Met plaatselijk afvallen kun je namelijk precies afvallen op de plaatsen waar jij dat wilt. Zo val je niet alleen heel snel af, maar vooral echt op de plekken waar jij dat wilt.

Met plaatselijk afvallen bereik je je doel dus veel sneller. In vijf weken tijd krijg je je oude figuur weer terug. We zorgen er voor dat DAT deel vet van jouw lichaam dat jij zo graag kwijt wilt, zo snel mogelijk wordt omgezet in noodvoeding. Je hoeft niet op dieet, je hoeft alleen tijdens deze vijf weken op de inname van suikers en vetten te letten. Als je de inname beperkt, word je lichaam automatisch gedwongen je eigen vetreserve om te zetten in noodvoeding. Je lichaam is normaal gesproken lui, dus kiest de weg van de minste weerstand. Daarom val je vaak eerst in je gezicht af, dan op de achterkant van je bovenrug, dan volgen je dijen en heupen en vaak pas daarna je buik. Hij pakt gewoon de zachtste delen vet het eerst en het probleem is nou vaak net dat je dat niet wilt. Je wilt juist verlost worden van die hardnekkige delen vet. Daar wil je vanaf. En dat kan dankzij plaatselijk afvallen. Met onze revolutionaire Cella, op dit moment nog steeds de nummer 1 op de wereld. Je komt dan vijf weken op rij 1x per week naar Rotterdam. Dag buik. Dag lovehandles. Dag iets te brede heupen of dijen. Laat de feestdagen maar komen !

Ben jij mooi op gewicht en wil je eigenlijk helemaal niet afvallen, maar wel af van die zwakke storende plekken? Maar lukt het je niet om naar Rotterdam te komen? Kies dan voor thuis plaatselijk afvallen met onze medicinale creme Linaboost en onze speciale transporter, zodat we zeker weten dat alle werkzame bestanddelen op de juiste plek komen om hun werk te doen. Ook deze kuur duurt vijf weken en ook hier garanderen wij resultaat. Wij kunnen immers elke week op afstand meten en dus zien of het goed gaat. Zo is succes altijd verzekerd. De transporter kun je kopen of huren. Kijk voor meer informatie bij Plaatselijk Afvallen : Shape & Shine !

Want als je wilt afvallen voor de feestdagen? Dan gaat het vaak maar om een paar kilo en gaat het bijna altijd alleen maar om plaatselijk afvallen. Zodat je net zoals Simone weer in je mooiste jurk past. Maar vergeet mannen ook niet, want die kampen vaak net met dat buikje. Wil jij zo snel mogelijk stralend slank van de feestdagen genieten? KIES DAN VOOR PLAATSELIJK AFVALLEN:

Shape & Shine !

Wil je dit? Kijk dan even bij de Quick Total pakketten en hou vooral onze aanbiedingen in de gaten. Heb jij overgewicht of wil je gewoon een paar kilo afvallen? Maar zit het vet mooi verdeeld over je hele lichaam? Dan is plaatselijk afvallen echt niet nodig. Kijk dan vooral bij de Quick Fix pakketten voor 4 weken of bij de Easy Slim pakketten. Dan ben je een stuk goedkoper uit !

Twijfel je? Bel of mail dan gerust. Want er zijn heel veel mogelijkheden. Zo kunnen  we samen kijken wat voor jou de beste en vooral ook de voordeligste oplossing is. Zo kun jij na overleg zelf kiezen met welk pakket je wilt afvallen.

Voor welke methode om plaatselijk af te vallen kies jij?

Kies jij voor Plaatselijk Afvallen in de kliniek? Met onze revolutionaire Cella TM – BHS 156?

Of kies jij liever voor thuis Plaatselijk Afvallen met onze specialistische creme Linaboost en Shape & Shine Transporter?

Bel 010-2409019 voor meer informatie, of kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake in Rotterdam.

Je kunt hiernaast ook klikken op de button en de GRATIS intake doen voor informatie en vrijblijvend advies .

Wil je direct thuis starten? Ga dan naar direct naar de webshop en bestel onze Shape & Shine producten.
De Linaboost en het Drainage Tonicum (3 flacons voor 6 weken) en huur of koop de Shape & Shine Transporter.

Zorg er voor dat je thuis een goede weegschaal hebt die je vetpercentage en vochtgehalte kan meten. Deze kun je bij ons kopen (best getest consumentenbond voor 39,00). Je kunt hem ook ergens anders kopen, of bij een vriend, buurvrouw of op de sportschool wegen.

Door wekelijks goed te kunnen meten op een vaste dag en tijdstip, kunnen wij je optimaal begeleiden en garanderen wij resultaat.