Afvallen met een doel

afvallen-bij-medicijngebruik-8323Aangekomen door medicijnen?

Wil jij net zoals Audrey niet alleen succesvol afvallen maar vooral zo gezond mogelijk? Kies dan het programma waar zij succesvol mee afviel: afvallen met een Total Care Pakket. Als je meerdere medicijnen gebruikt is dit echt ons advies. Maar wil je goedkoper, dan kan dat. Kies dan voor afvallen met een Easy Slim Pakket. Twijfel je? Bel dan gerust of stuur een mail naar support@karindezoete.nl   Samen kijken we dan wat voor jou het beste is.

Misschien ben je aangekomen omdat je gezondheidsproblemen of beperkingen hebt zodat je niet kunt bewegen of sporten. Het kan ook zijn dat je veel medicijnen per dag gebruikt en daardoor bent aangekomen. Van het medicijn Prednison weet iedereen wel dat je aankomt, maar er zijn veel medicijnen waardoor je aankomt en zeker bepaalde combinaties van medicijnen zorgen uiteindelijk voor overgewicht. Je komt dus aan en kunt hierdoor niet of nauwelijks afvallen. En dat is extra vervelend, want ook jij wilt graag weer zo fit en gezond mogelijk worden. Iedereen heeft daar recht op. Jij ook en je zult merken dat je je snel een stuk fitter en energieker voelt. En dat je als van toepassing, je je zelfvertrouwen (weer) terugkrijgt. Net zoals Audrey.

Zij straalt weer en geniet van het leven. Dus als jij gezond wilt afvalllen, staan wij voor je klaar. En SAMEN zorgen wij er voor dat je je streefgewicht bereikt.

Voor welke methode om plaatselijk af te vallen kies jij?

Kies jij voor Plaatselijk Afvallen in de kliniek? Met onze revolutionaire Cella TM – BHS 156?

Of kies jij liever voor thuis Plaatselijk Afvallen met onze specialistische creme Linaboost en Shape & Shine Transporter?

Bel 010-2409019 voor meer informatie, of kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake in Rotterdam.

Je kunt hiernaast ook klikken op de button en de GRATIS intake doen voor informatie en vrijblijvend advies .

Wil je direct thuis starten? Ga dan naar direct naar de webshop en bestel onze Shape & Shine producten.
De Linaboost en het Drainage Tonicum (3 flacons voor 6 weken) en huur of koop de Shape & Shine Transporter.

Zorg er voor dat je thuis een goede weegschaal hebt die je vetpercentage en vochtgehalte kan meten. Deze kun je bij ons kopen (best getest consumentenbond voor 39,00). Je kunt hem ook ergens anders kopen, of bij een vriend, buurvrouw of op de sportschool wegen.

Door wekelijks goed te kunnen meten op een vaste dag en tijdstip, kunnen wij je optimaal begeleiden en garanderen wij resultaat.