Afvallen met een doel

afvallen-op-doktersadvies-8250Afvallen op doktersadvies

Wil jij net zoals Marja succesvol maar vooral zo gezond en plezierig mogelijk afvallen en weg met al die gifstoffen in je lichaam die je nog eens extra moe maken? Kies dan het programma waar zij succesvol mee afviel: afvallen met een Total Care Pakket . Vind je dit te duur, dan kun je ook verantwoord afvallen met een Easy Slim Pakket. Alles mag, alles kan. Maar bij (veel) medicijngebruik adviseren wij het Total Care Pakket met Drainage Tonicum voor de hele periode. Je zult snel merken dat je je energieker en fitter voelt.

Want er komt een dag dat je je niet meer lekker voelt. Je bent, moe, futloos, of je hebt allerlei vage klachten. Of je bent aangekomen sinds je bepaalde medicijnen gebruikt. Allemaal redenen waarom je ineens bij de dokter zit. Het kan zijn dat er hoge bloeddruk wordt geconstateerd of dat je het risico loopt op suikerziekte, of dat je in de overgang zit. Zomaar een paar voorbeelden. Het kan ook zijn dat de dokter aangeeft dat je je een stuk beter zult voelen als je gaat afvallen. Als je dokter of specialist dat adviseert, neem zijn advies dan echt er harte en ga afvallen.

Afvallen kun je echt met plezier. Afvallen kan ook echt op een gezonde manier. Bel gerust als je twijfelt of als je vragen hebt. Als je een goede aanvullende verzekering hebt, zijn er veel verzekerings-maatschappijen die de kosten vergoeden. Want het scheelt de overheid uiteindelijk enorm. Daarom gaan verzekeringsmaatschappijen de kosten steeds vaker vergoeden. Overgewicht voorkomen is namelijk veel goedkoper dan jarenlang alle kosten voor medicijngebruik, gerelateerd aan overgewicht ! En heb je geen aanvullende verzekering? Van de belasting krijg je het altijd terug en bovendien: als je gaat afvallen bespaar je enorm op de kosten van je boodschappen. Niet omdat je niet meer lekker of veel mag eten. Maar omdat je bij ons juist lekker en meer dan genoeg mag eten. Met gewoon goedkope en lekkere “normale” voeding uit de supermarkt. Geen ingewikkelde recepten, geen dure producten, shakes of maaltijdvervangers. Hierdoor bespaar je bewezen ongeveer 30 euro per week op je boodschappen. Woon je samen, ben je getrouwd, of heb je een gezin? Dan bespaar je zelfs nog meer! Trap niet in de valkuil “te duur”. Want dat is het niet. Als het jou al jarenlang niet lukt om op een gezond gewicht te komen, of ben je al jarenlang aan het jojo-en? Heb je daar last van en ben je het echt zat? Begin dan nu. Want je gezondheid is echt het allerbelangrijkste !

Als je huisarts of specialist dat ook aangeeft, of als je merkt dat je geen zelfvertrouwen meer hebt, of als je geen energie meer hebt en altijd moe? Kies dan voor jezelf. Nu. Want dat verdien je. En je voelt je echt stukken beter als je favoriete kleding die in de kast hangt weer aan kunt, dan wanneer je in een winkel staat en iets leuks aanpast en vervolgens denkt “leuk, maar het zou toch echt veel leuker staan wanneer ik 1 of 2 maatjes kleiner zou hebben”. Je koopt toch, omdat je niets meer aan kunt uit de kast, of omdat er een feestje aankomt of misschien wel een bruiloft. Maar blij ben je niet echt. Als jij dit ook zo voelt? Kies dan voor jezelf en voor je gezondheid. Met dat geweldige jurkje of leuke overhemd dat al jaren in de kast hangt als doel voor ogen. Je zult zien dat als je die weer aan kan, dat je veel en veel blijer bent. Trots op je zelf en weer vol zelfvertrouwen. Stralend de deur uit zonder zorgen. Niet alleen mooi, maar vooral ook fit en energiek !

Marja zit in de overgang, had geen energie meer en gebruikte meerdere medicijngen. Maar ze wilde eigenlijk vooral weer net zo stralen als haar prachtige dochter. Daarom koos zij voor het Total Care pakket. En kijk eens hoe ze straalt? Wat zij kan, kan jij ook. Met gemak en met plezier. Maar je kunt ook kiezen voor Quick Fix of Easy Slim. Die pakketten zijn goedkoper. Bel gerust voor meer informatie. Dan kunnen we samen kijken wat voor jou het beste, het gezondste en vooral ook het voordeligste is. En als jij gaat beginnen, staan wij met intensieve persoonlijke begeleiding voor je klaar.

Voor welke methode om plaatselijk af te vallen kies jij?

Marja koos voor het Total Care Pakket en dus voor thuis afvallen. Wel kwam ze vijf weken op rij naar de kliniek voor een extra kuur Plaatselijk Afvallen met onze revolutionaire Cella TM – BHS 156.
Rond de overgang raken je hormonen uit balans en dit in combinatie met het vertragen van stofwisseling rond die leeftijd, zorgt er voor dat het vet zich vaak ineens rond de buik ophoopt. Daar wilde zij graag vanaf. En dat is gelukt !

Maar soms is Plaatselijk Afvallen helemaal niet nodig. Samen met jou kunnen wij dat bekijken en beoordelen. Dus overleg rustig van te voren, want als het niet nodig is niet doen natuurlijk. Dan is het zonde van je geld.  Als je wilt afvallen? Kies dan voor Quick Fix, Easy Slim of als je medicijnen gebruikt, in de overgang zit en net als Marja zo gezond mogelijk wilt afvallen voor Total Care.

Bel 010-2409019 voor meer informatie, of kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake in Rotterdam.

Je kunt hiernaast ook klikken op de button en de GRATIS intake doen voor informatie en vrijblijvend advies .

Wil je direct thuis starten? Ga dan naar direct naar de webshop en bestel onze Shape & Shine producten.
De Linaboost en het Drainage Tonicum (3 flacons voor 6 weken) en huur of koop de Shape & Shine Transporter.

Zorg er voor dat je thuis een goede weegschaal hebt die je vetpercentage en vochtgehalte kan meten. Deze kun je bij ons kopen (best getest consumentenbond voor 39,00). Je kunt hem ook ergens anders kopen, of bij een vriend, buurvrouw of op de sportschool wegen.

Door wekelijks goed te kunnen meten op een vaste dag en tijdstip, kunnen wij je optimaal begeleiden en garanderen wij resultaat.