De methode

Hoe?

Een persoonlijk op maat gemaakt voedingsprogramma. Je krijgt drie normale, gezonde en lekkere maaltijden en drie tussendoortjes per dag.
Een op maat gemaakt voedingsprogramma, omdat de gemiddelde Nederlander niet bestaat. Iedereen is namelijk uniek en gelukkig maar!

Lees verder

Wat?

Je krijgt een vetarm en suikervrij voedingsprogramma. Zo min mogelijk vet en geen geraffineerde suikers. Natuurlijk krijg je wel de gezonde vetten en suikers binnen. Die heeft je lichaam immers wel nodig. Omdat je geen standaard dieet krijgt, kunnen we je hier natuurlijk geen standaard voorbeeld geven.

Lees verder

Waarom?

Op het moment dat je de inname van vetten en suikers mindert, wordt je lichaam gedwongen je eigen vetreserve om te zetten in noodvoeding. Als dat gebeurt, spreek je als het ware je eigen vetreserve aan als noodvoeding. En dus knabbel je dus als het ware je eigen vetreserve op. En dat is wat je wilt toch?

Lees verder

Gratis begeleiding

Je krijgt gratis intentsieve individuele begeleiding, zodat succes verzekerd is. Een persoonlijk behandelplan en een individuele benadering is zoals je gelezen hebt heel belangrijk. Een formule kan nog zo goed zijn, maar je kunt het niet alleen. Daarom doen wij het samen.

Lees verder

Voedingssupplementen ter ondersteuning

Ter ondersteuning van het voedingsprogramma krijg je dagelijks een uitgekiende dosering en combinatie van verschillende voedingssupplementen. Ik geloof namelijk niet in de werking van alleen een dieet. Ik geloof ook niet in een wonderpilletje. Als die zouden bestaan, dan zou de hele wereld slank zijn en dat is toch niet zo? Maar ik geloof wel heilig in een uitgekiende combinatie van een persoonlijk voedingsprogramma MET voedingssupplementen ter ondersteuning.

Kwaliteit

Onze voedingssupplementen voldoen aan de hoogste eisen. Geen enge, chemische of schadelijke pillen voor je gezondheid. Geen pillen die je verbranding opjagen en die inmiddels ook verboden zijn, maar zeer hoogwaardige voedingssupplementen op natuurlijke basis. Kruiden, vitaminen en mineralen. Ieder supplement met een eigen unieke werking dankzij de vele ondersteunende ingrediënten. Kijk voor de werking van de supplementen op de homepage bij Total Slim Care en klik daar op “lees meer”. Of ga naar de shop of vraag een code voor het inloggedeelte aan.

VWA

Op dit moment werken wij nauw samen met de Voedsel- en Warenautoriteit om te voldoen aan de nieuwe Europese wetgeving. De regelgeving is gewijzigd, wat inhoudt dat wij ook in Nederland niet meer mogen aangeven wat de werking van welk product is. Wel over de werking van onze ingrediënten. Mocht je meer informatie willen over de exacte werking, dan mag  je je vragen altijd per mail of telefonisch stellen. Wij leggen je dan graag alles tot in detail uit, totdat de VWA alles goedgekeurd heeft. Naar verwachting is dit zeer snel en dan staat alles weer uitgebreid op de site.

Total Slim Care

omdat jouw gezondheid voorop staat

Er worden diverse pakketten en combinaties aangeboden. Maar zelfs dan wordt er alsnog per persoon gekeken welke combinatie en dosering voor jou het beste is. Je kunt kiezen uit Quick Fix, Easy Slim, Total Care of Quick Total. Bij Quick Total ga je ook tegelijkertijd plaatselijk afvallen op de plaats(en) waar jij dat wilt.

Quick Fix pakket

Lees meer

Easy Slim pakket

Meer het Easy Slim pakket

Quick Total pakket

Lees meer

Plaatselijk afvallen

Meer over plaatselijk afvallen

Stabilisatieprogramma

Meer informatie

Shape & Shine

Plaatselijk afvallen:
gericht afvallen op de plekken waar jij dat wilt voor het snelste en mooiste resultaat.

Met de Cella TM in de kliniek of thuis met onze lipolyse creme Linaboost. Voor iedereen die snel in balans wil zijn. Kijk voor plaatselijk afvallen bij Shape & Shine: in 5 weken tijd een metamorfose !

DSC_8492 B K&CO

Wij doen het echt samen

Zodat het binnen een paar weken al regent het complimentjes vanuit je omgeving. Echt. Dan raak je zo gemotiveerd dat je met gemak en plezier je streefgewicht bereikt! Als jij wilt, doen wij de rest. Samen. Van begin tot eind en als het moet van dag tot dag!

Voor iedereen haalbaar en betaalbaar

Afvallen is echt voor iedereen haalbaar en betaalbaar. Waarom? Omdat je niet alleen succesvol afvalt, maar vooral ook omdat je op je boodschappen gaat besparen. Niet omdat je niet lekker of veel zou mogen eten, maar omdat je alles in de supermarkt kunt krijgen.
Lees meer

Thuis online afvallen of afvallen in de kliniek

We hebben twee basisvarianten. Combinaties en maatwerk is ook mogelijk. De twee basisvarianten zijn:

  • Online afvallen met begeleiding op afstand en
  • Individueel afvallen met persoonlijke begeleiding in Rotterdam

Veel klanten kiezen voor de persoonlijke beruchte “stok” achter de deur en komen maar al te graag naar Rotterdam. Of klanten kiezen er voor de eerste weken naar Rotterdam te komen voor begeleiding en van daaruit gaan ze lekker thuis afvallen. Maar de grootste groep klanten valt natuurlijk thuis af. Wel zo makkelijk omdat iedereen het druk heeft. Toch zie je dat ook deze groep klanten af en toe naar Rotterdam komt. Afhankelijk van de afstand, bepaal jij hoe vaak je wilt komen. Hoeft niet, maar als je het prettig vindt, kun je dus kiezen voor thuis online afvallen en daarbij bijvoorbeeld 1x in de twee weken of 1x in de vier weken toch even langskomen in Rotterdam. Alles kan. Alles mag. Kies waar je jezelf het prettigste bij voelt.

Altijd een advies en intake

Afhankelijk van persoonlijke wensen en mogelijkheden kies je dus voor online afvallen met e-coaching of afvallen met persoonlijke begeleiding in de kliniek in Rotterdam. Welke variant je ook kiest: altijd starten we met een advies en intake. Gratis, want alleen met goed en op maat gemaakt advies start je succesvol en blijf je elke week goed afvallen tot aan het streefgewicht dat jij voor ogen hebt. Ook als je besluit thuis af te vallen omdat je het te druk hebt of te ver weg woont, kun je eenmalig een afspraak maken voor een gratis intakegesprek. Besluit je te gaan afvallen, dan maken wij meteen een voedingsprogramma voor je en kun je daarna lekker thuis afvallen met persoonlijke begeleiding op afstand. Lukt dit niet, dan krijg je een gratis telefonisch intakegesprek.

Eerst zien en dan geloven?

Bestel dan op basis van het advies en de intake de 4 weken pakketten. Die zijn nu in de aanbieding. Vier weken is een mooie periode om te overzien en om er even “vol” voor te gaan. Wij hebben natuurlijk makkelijk praten, maar weten zeker dat je over 4 weken al dolblij bent ! En gaat het inderdaad goed zoals wij verwachten ? Dan kun je daarna eenvoudig bijbestellen en doorgaan totdat je op gewenste streefgewicht bent. Twijfel je nog? Doe dan de gratis intake op de homepage. Dan krijg je gratis en vrijblijvend advies.

Je mag natuurlijk ook mailen naar support@karindezoete.nl of beter nog bellen met 010-24 09 019. Dan kunnen we direct al je vragen beantwoorden. Mijn team staat voor je klaar. Als jij er klaar voor bent. Graag tot horens of tot ziens !

Voor welke methode om plaatselijk af te vallen kies jij?

Kies jij voor Plaatselijk Afvallen in de kliniek? Met onze revolutionaire Cella TM – BHS 156?

Of kies jij liever voor thuis Plaatselijk Afvallen met onze specialistische creme Linaboost en Shape & Shine Transporter?

Bel 010-2409019 voor meer informatie, of kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake in Rotterdam.

Je kunt hiernaast ook klikken op de button en de GRATIS intake doen voor informatie en vrijblijvend advies .

Wil je direct thuis starten? Ga dan naar direct naar de webshop en bestel onze Shape & Shine producten.
De Linaboost en het Drainage Tonicum (3 flacons voor 6 weken) en huur of koop de Shape & Shine Transporter.

Zorg er voor dat je thuis een goede weegschaal hebt die je vetpercentage en vochtgehalte kan meten. Deze kun je bij ons kopen (best getest consumentenbond voor 39,00). Je kunt hem ook ergens anders kopen, of bij een vriend, buurvrouw of op de sportschool wegen.

Door wekelijks goed te kunnen meten op een vaste dag en tijdstip, kunnen wij je optimaal begeleiden en garanderen wij resultaat.