Afvallen met een doel

afvallen-voor-bruiloft-of-feest-8161Bruiloft of feest voor de deur

Wil jij net zoals Mascha in je mooiste jurk naar een bruiloft of feest? Heb je ook nog maar een paar weken te gaan en ben je gestresst of je het wel gaat redden? Kies dan het programma waar zij succesvol mee afviel: het Quick Total Pakket met afvallen en tegelijkertijd plaatselijk afvallen voor sneller en gerichter resultaat.

Vind jij plaatselijk afvallen niet nodig, maar vind jij je gezondheid net zoals Mascha het allerbelangrijkst? Kies dan voor een Total Care Pakket. Gebruik je geen medicijnen, zit je niet in de overgang en ben je gewoon fit en gezond? Kies dan voor een Easy Slim Pakket.

Voor welke methode om plaatselijk af te vallen kies jij?

Kies jij voor Plaatselijk Afvallen in de kliniek? Met onze revolutionaire Cella TM – BHS 156?

Of kies jij liever voor thuis Plaatselijk Afvallen met onze specialistische creme Linaboost en Shape & Shine Transporter?

Bel 010-2409019 voor meer informatie, of kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake in Rotterdam.

Je kunt hiernaast ook klikken op de button en de GRATIS intake doen voor informatie en vrijblijvend advies .

Wil je direct thuis starten? Ga dan naar direct naar de webshop en bestel onze Shape & Shine producten.
De Linaboost en het Drainage Tonicum (3 flacons voor 6 weken) en huur of koop de Shape & Shine Transporter.

Zorg er voor dat je thuis een goede weegschaal hebt die je vetpercentage en vochtgehalte kan meten. Deze kun je bij ons kopen (best getest consumentenbond voor 39,00). Je kunt hem ook ergens anders kopen, of bij een vriend, buurvrouw of op de sportschool wegen.

Door wekelijks goed te kunnen meten op een vaste dag en tijdstip, kunnen wij je optimaal begeleiden en garanderen wij resultaat.