Garantie, voorwaarden en afvallen op advies arts

Wij garanderen resultaat voor al onze behandelingen. Voor afvallen en voor Plaatselijk afvallen. Ook als u kiest voor thuis afvallen of thuis plaatselijk afvallen.

Wij gaan er van uit dat je echt wilt afvallen en dus dat je onze voedingsrichtlijnen volgt. Daarbij en nogmaals: bij ons mag je echt af en toe even lekker fout eten of uit eten. Daar houden wij dus al rekening mee. Volg je ons programma nauwkeurig, dan kun je een daling van 1% vet per week verwachten. Vlieg je af en toe even uit de bocht, dan nog haal je makkelijk 0,5% per week.  En dat is het minimum dat wij hanteren als richtlijn om succesvol af te vallen. Het kan dus veel sneller als je wilt, maar als je die 0,5% haalt val je goed af en dus conform onze norm.

Je krijgt gratis intensieve begeleiding dus maak daar gebruik van. Wekelijks kunnen wij meten of je goed afvalt. Rekening houdend dus met etentjes en verjaardagen die op je pad komen. Eet je elke dag pannenkoeken, Chinees, chocoal  en patat, dan ga je het niet redden natuurlijk. Maar die 0,5% gemiddeld haal je dus makkelijk en dus vliegen de kilo’s er dan ook af. Ook plaatselijk. Door elke week (of vaker) gebruik te maken van onze GRATIS begeleiding, haal je dus altijd die 0,5% en dus heb je gegarandeerd resultaat. Omdat wij natuurlijk uit ervaring spreken, kunnen we dus ook makkelijk resultaat garanderen.

Als wij samen aan de hand van de metingen zien dat jij je aan bovengenoemde richtlijnen hebt gehouden (want metingen en cijfers liegen niet) maar ben je niet bent afgevallen?

Dan krijg je je geld terug !  

Maar dat gaat niet gebeuren natuurlijk. Want afvallen doe je niet alleen. Wij doen het samen. Zodat wij zeker weten dat jij je doel bereikt. Met ons voedingsprogramma in combinatie met onze voedingssupplementen. Onze voedingssupplementen voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om gezond en succesvol afvallen. HACCP gecertificeerd. Hetzelfde geldt natuurlijk voor SHAPE & SHINE. GMP gecertificeerd.

Tot slot: al gebruik je nog zoveel medicijnen, heb je gezondheidsklachten of ben je ziek. Bij ons kun je dus met een gerust hart medisch verantwoord afvallen. Veel klanten werden en worden door artsen en specialisten naar ons doorverwezen. Hier zijn wij best trots op. Maar wat belangrijker is: als jij op medische gronden moet afvallen, vraag dan een verwijsbrief aan je arts of specialist. Heb jij een goede aanvullende verzekering, dan krijg je de gemaakte kosten  in de meeste gevallen terug van je verzekeraar. Vergeet ook niet dat je deze kosten kunt opvoeren bij de belasting!

Heb je geen aanvullende verzekering, dan hangt het van je verzekeraar af. Vergoeden ze niet? Dan is dat natuurlijk teleurstellend. Maar vergeet niet dat jouw gezondheid het belangrijkste is. Afvallen bij ons is echt goedkoop. Bovendien bespaar je bewezen meer dan 20 euro per week op je boodschappen. Heb jij een gezin? Dan bespaar je nog veel meer. Niet omdat je niet lekker of genoeg kunt eten, maar vooral omdat je juist heerlijk en meer dan genoeg kunt eten met normale en dus vooral ook goedkope producten uit de supermarkt. Ook hier helpen wij iedereen mee.

En laten we eerlijk zijn: je wilt zo toch niet naar de winkel om iets te kopen voor een feestje, vakantie of de Kerst in een maat waar je eigenlijk niet echt blij mee bent als je thuis komt? Wij denken dat jij zo vele malen liever die prachtige jurk die achterin je kast hangt weer aan wilt. Of weer in je oude favoriete spijkerbroek past ! Dan zul je veel blijer zijn. Je gezondheid is het belangrijkste wat er is. Eindelijk je zelfvertrouwen weer terug hebben, is het mooiste cadeau dat je kunt krijgen. Wij krijgen dat samen met jou echt voor elkaar. Of je nu kiest voor afvallen in de kliniek met fysieke persoonlijke begeleiding of thuis online gaat afvallen met persoonlijke begeleiding.

Kies je voor afvallen in de kliniek, dan is dat natuurlijk ietsje duurder. Wil jij dus zo goedkoop mogelijk afvallen, kies dan voor thuis online afvallen. In principe scheelt dit je 5 euro per week. De begeleiding die je thuis krijgt is bewezen net zo efffectief, dus kies vooral wat je zelf het prettigste vindt. Thuis afvallen in je drukke bestaan is natuurlijk heel fijn, maar sommigen willen echt de letterlijke “fysieke” stok achter de deur en hebben de reistijd er dus maar al te graag voor over. Alles kan, alles mag, dus als jij thuis online wilt afvallen, ben je ook welkom in de kliniek wanneer jij dat graag wilt. De persoonlijke begeleiding in de kliniek en thuis zijn gratis. Omdat wij er overtuigd zijn van de enorme kracht van intensieve coaching. Want iedereen leeft zijn eigen leven en dat houden wij graag zo. En het is ook belangrijk dat het inpasbaar is in jouw leven. Zo bereik je echt wat je wilt en vooral dus omdat je het niet alleen hoeft te doen. Want zoals ik al zei: WIJ DOEN HET ECHT SAMEN !

 

Als jij zo stralend afscheid neemt omdat je je doel bereikt heb, ben jij blij. Maar wij ook, want dat is voor ons weer de mooiste beloning die er is !