Afvallen met een doel

afvallen-uitgeputte-harde-werkerHelp! Mijn kind is te dik

Wil jij jouw kind net zoals Mike succesvol laten afvallen? Kies dan voor het programma waar hij met zijn zoontje succesvol afviel: afvallen met persoonlijke begeleiding in de kliniek en af en toe extra begeleiding in de kliniek. Thuis afvallen kan natuurlijk ook met persoonlijke begeleiding op afstand. Gewoon simpel en doeltreffend en geen reistijd. Wil jij zelf ook een paar kilo kwijt? Doe het dan samen. Als jij weet waar je allemaal op moet letten, zal je kind makkelijker afvallen. Jij hoeft maar kort, maar leert in korte tijd hoe jij je kind het beste kunt ondersteunen en het lekkerst en gezondst kunt koken. Hoeft niet, maar samen sta je sterk en het is ook leuker. Wil jij thuis al vast beginnen en later wel graag af en toe langskomen? Bel dan met 010 – 24 09 019. Wij adviseren voor je kind een Easy Slim Pakket, maar het kan zijn dat wij anders en bovendien nog voordeliger kunnen adviseren.

Het kan ook zo zijn, dat je zelf helemaal niet hoeft af te vallen, maar dat je zoon of dochter wel moet afvallen voor de gezondheid, omdat zelfvertrouwen ontbreekt en jij je zorgen maakt. Of omdat je kind dat vooral graag zelf ook wil. Als je kind graag wil afvallen, dan begeleiden wij je kind zonder dat je er bij bent. De eerste keer mag je mee naar binnen. Daarna mag je je zoon of dochter komen brengen, maar gaan ze alleen naar binnen voor de coaching. Wij weten immers uit ervaring dat dat veel beter werkt omdat kinderen niet alles durven te zeggen waar hun ouders bij zijn. Door een goede band op te bouwen en hun vertrouwen te winnen zal het afvallen veel makkelijker gaan. Jou of jullie als ouder(s) zijnde praten we na het consult bij, of op afstand via de telefoon. Zo voelt je zoon of dochter zich veilig, raakt gemotiveerder, maar krijgt WEL de steun van de ouders. En jij kunt je kind dan thuis optimaal steunen en begeleiden. Kinderen onder de 18 of nog thuis wonend, mogen bij ons nooit afvallen zonder toestemming van de ouders. Dit zullen wij altijd controleren. Lees hierover meer bij veel gestelde vragen.

Voor welke methode om plaatselijk af te vallen kies jij?

Kies jij net zoals Mike voor Total Care en voor zijn zoon voor Easy Slim? Als je twijfelt, bel of mail dan gerust. Wij adviseren je graag wat het beste en voordeligste is.

Kies vooral of je voor het gemak thuis wilt afvallen of liever naar de kliniek komt voor “fysieke” persoonlijke begeleiding. Wil je thuis afvallen? Ga dan naar de webshop en kies voor Easy Slim of Total Care.

Bel 010-2409019 voor meer informatie, of kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake in Rotterdam.

Je kunt hiernaast ook klikken op de button en de GRATIS intake doen voor informatie en vrijblijvend advies .

Wil je direct thuis starten? Ga dan naar direct naar de webshop en bestel onze Shape & Shine producten.
De Linaboost en het Drainage Tonicum (3 flacons voor 6 weken) en huur of koop de Shape & Shine Transporter.

Zorg er voor dat je thuis een goede weegschaal hebt die je vetpercentage en vochtgehalte kan meten. Deze kun je bij ons kopen (best getest consumentenbond voor 39,00). Je kunt hem ook ergens anders kopen, of bij een vriend, buurvrouw of op de sportschool wegen.

Door wekelijks goed te kunnen meten op een vaste dag en tijdstip, kunnen wij je optimaal begeleiden en garanderen wij resultaat.