Afvallen met een doel

afvallen-zekerder-voelenNa zwangerschap je figuur weer terug?

Wil jij net zoals Irma je oude figuur weer terug en niet alleen een super mamma zijn, maar vooral ook een jonge stralend slanke moeder? Kies dan voor het programma waar zij succesvol mee afviel: Afvallen met Drainage Tonicum voor de startweek. Ben je na de bevalling nog langere tijd moe? Kies dan voor ondersteuning met het Drainage Tonicum voor de hele periode. Wil je graag vooral van je buikje af en liefst weer een strakke buik? Kies dan voor plaatselijk afvallen in combinatie met Cryogenic Shock. Zo raak je niet alleen plaatselijk vet kwijt, maar krijg je ook weer een strakkere gladdere huid.

Voor welke methode om plaatselijk af te vallen kies jij?

Kies jij voor Plaatselijk Afvallen in de kliniek? Met onze revolutionaire Cella TM – BHS 156?

Of kies jij liever voor thuis Plaatselijk Afvallen met onze specialistische creme Linaboost en Shape & Shine Transporter?

Bel 010-2409019 voor meer informatie, of kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake in Rotterdam.

Je kunt hiernaast ook klikken op de button en de GRATIS intake doen voor informatie en vrijblijvend advies .

Wil je direct thuis starten? Ga dan naar direct naar de webshop en bestel onze Shape & Shine producten.
De Linaboost en het Drainage Tonicum (3 flacons voor 6 weken) en huur of koop de Shape & Shine Transporter.

Zorg er voor dat je thuis een goede weegschaal hebt die je vetpercentage en vochtgehalte kan meten. Deze kun je bij ons kopen (best getest consumentenbond voor 39,00). Je kunt hem ook ergens anders kopen, of bij een vriend, buurvrouw of op de sportschool wegen.

Door wekelijks goed te kunnen meten op een vaste dag en tijdstip, kunnen wij je optimaal begeleiden en garanderen wij resultaat.