Total Care Pakketten

Afvallen voor 18,50 euro per week

Kies bij dit pakket of je het Drainage Tonicum wilt voor alleen de start, of voor de hele periode. Voor een goede start is Drainage Tonicum verplicht. Daarna bepaal je zelf of je er mee doorgaat. Je betaalt dus 21,50 euro per week + eenmalig 24 euro bij de start voor het Drainage Tonicum.

Selecteer je Total Care Pakket:

Total Care pakket | 4 weken

Total Care Pakket
98
4 weken | Start
 • Op maat gemaakt dieet
 • Gratis begeleiding
 • Tonicum voor de START
 • Amitron en Redulon
Total Care Pakket
122
4 weken | Voor hele periode
 • Op maat gemaakt dieet
 • Gratis begeleiding
 • Tonicum voor HELE periode
 • Amitron en Redulon

Total Care pakket | 6 weken

Total Care Pakket
135
6 weken | Start
 • Op maat gemaakt dieet
 • Gratis begeleiding
 • Tonicum voor de START
 • Amitron en
Total Care Pakket
183
6 weken | Voor hele periode
 • Op maat gemaakt dieet
 • Gratis begeleiding
 • Tonicum voor HELE periode
 • Amitron en Redulon

Waarom Total Care?

Met het Total Care pakket kies jij vooral voor je gezondheid. Als je gezondheid het belangrijkste is voor jou, dan is Total Care de beste keuze om af te vallen. Dit pakket heet niet voor niets Total Care. Als je moe en futloos bent, gezondheidsklachten hebt of (veel) medicijnen gebruikt, dan adviseren wij je dit pakket en het gebruik van het Drainage Tonicum voor de hele periode, maar niet verplicht natuurlijk.  Je kunt heerlijk en meer dan genoeg eten. Drie maaltijden per dag en drie tussendoortjes. Je krijgt een op maat gemaakt voedingsprogramma, zodat je het met gemak en met plezier volhoudt. Ter ondersteuning van je maaltijden krijg je ten opzichte van Easy Sim meer voedingssupplementen te ondersteuning en Drainage Tonicum dat samen met je voedingsprogramma extra bijdraagt tot een optimale weerstand, vitalitaliteit, gewichtsverlies en een gezond gewicht. Lees hiernaast meer over het Drainage Tonicum. Twijfel je welk pakket voor jou het beste en voordeligste is? Wil je een betere uitleg om te kiezen voor Quick Fix, Easy Slim, Total Care of Quick Total? Bel 010-2409019 voor extra uitleg, hulp en advies, stuur een mail naar support@karindezoete.nl of doe op de homepage de GRATIS intake. Dan ontvang je gratis en vrijblijvend advies. Want ook al gebruik je (veel) medicijnen? Misschien kun je ook afvallen met het goedkopere Easy Slim !

Let op:
De dosering van de voedingssupplementen die u krijgt voorgeschreven verschilt van persoon tot persoon. De prijs die u betaalt is all-in. Het kan dus zijn dat u meer of minder supplementen van een bepaald product krijgt voorgeschreven. Meer is niet altijd beter voor uw gezondheid en die staat voorop. Dus het kan voorkomen dat u niet van beide supplementen dezelfde hoeveelheid krijgt voorgeschreven.


TotalCare-pakket-45-700px-KarinDeZoete

Waarom Drainage Tonicum?

Drainage Tonicum draagt bij tot gewichtsverlies en een gezond gewicht (meidoornblad), draagt bij tot vitaliteit van het lichaam en stimuleert de uitscheidingsfunctie en wordt gebruikt  voor drainage van het organisme (brandnetel).

Verder draagt het Drainage Tonicum bij tot tot een gezonde bloedsuikerspiegel (Malrovekruid), tot meer energie en een gezonde werking functie nieren (Sleedoorn), vermindering van moeheid en vermoeidheid (Magnesium), tot een normale koolhydraatstofwisseling (Zink), een normale spierfunctie en bloeddruk (Kalium), een normale functie van het immuunsysteem (Ijzer, Zink, Brandnetel en Marektak), een gezonde spijsvertering, gezonde colon en anti-oxidant (Weegbree).

Het Drainage Tonicum doet meer dan hierboven beschreven. Er zitten namelijk nog veel meer kruiden, vitaminen en mineralen in. Op ons inloggedeelte kun je meer informatie vinden als jewilt. Dagelijks neem je in overleg met je voedingsconsulente 1 of 2x daags 30 ml. Tenzij anders voorgeschreven.

In de kern draagt het Drainage Tonicum bij tot gewichtsverlies, drainage van  het organisme en vooral een goede weerstand en gezondheid. Wil je niet afvallen, maar voor je gezondheid lekker een grondige reinigingskuur? Kijk dan bij ONTSLAKKINGSKUUR.

Wat zit er in het Total Care Pakket?

Een op maat gemaakt voedingsprogramma, met 3 maaltijden en 3 tussendoortjes per dag en een uitgebreide boodschappenlijst voor het gemak. Plus GRATIS intensieve persoonlijke begeleiding en voedingssupplementen Amitron, Redulon en Drainage Tonicum voor de start of voor de hele periode.

Eiwitsupplement Amitron :
Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van de spiermassa en dragen bij tot de groei van de spiermassa. Draagt bij tot een normale eiwitsynthese en vermindering van moeheid en vermoeidheid (Magnesium) en draagt bij tot energievoorziening in de spieren, een normale werking van het zenuwstelsel en tot een normaal energie leverend  metabolisme (Vitamine B3 en B6)

Voedingssupplement Redulon :
Draagt bij tot behoud normale bloedsuikerspiegel (chroom) en tot de instandhouding van normale cholesterol gehalten in het bloed (Chitosan).  Draagt verder bij tot een normale werking van het immuunsysteem, zenuwstelsel, een normaal energieleverend metabolisme (vitaminen B3 en B6)

Dosering ter onderteuning van maaltijden en tussendoortjes: dagelijks 4 tabletten Redulon, 4 capsules Amitron en 30 ml Drainage Tonicum, tenzij anders voorgeschreven.

Veel mensen die voor Total Care kozen, kochten ook:

receptenboek-KarinDeZoete

Receptenboek

€ 21,00
Bestel

Control-set-KarinDeZoete

Control Set

€ 39,00
Bestel

Linaboost-KarinDeZoete

Linaboost

€ 21,00
Bestel

Weegschaal-KarinDeZoete

Weegschaal

van € 39,00 voor € 29,00
Bestel