Plaatselijk Afvallen

Met onze revolutionaire Cella TM en/of LINABOOST.

afvallen-plaatselijk-afvallen-mooi-slank

Snel afvallen op de plekken waar jij dat zo graag wilt

Dag buik. Dag Lovehandles. In 6 weken tijd !

Eigenlijk ben je mooi op gewicht. Maar stoor je je toch aan 1 of meerdere plekken. De beruchte zwakke storende plekken. Je bent mooi slank, maar toch voelt je lichaam niet in balans. Je worstelt met twee verschillende maten in je kast. Je ergert je aan je iets te dikke heupen of dijen of aan je buikje. Bij mannen zit het vet vaak rond de buik. Bij vrouwen kan het vet zich ook ophopen op heupen of dijen. Je bent de beruchte “APPEL” of “PEER”.

De APPEL

Als je een “appel” bent, heb je vaak hele lange mooie en slanke benen. Maar je hebt wel een buikje, een opgezette maag en/of lovehandles. Op zich ziet de buitenwereld het niet eens, maar jij zit hierdoor niet lekker in je vel. Je weet je goed te kleden, je weet je zwakke plekken te verbergen. Iedereen vindt dat je er geweldig uit ziet, maar jij kijkt elke dag als eerste niet naar al je pluspunten, maar alleen naar die ene zwakke storrende plek…… Als je lichaam uit balans is en je zit niet lekker in je vel, dan is een kuur Plaatselijk Afvallen echt wat voor jou.

De PEER

Als je een “peer bent, heb je vaak een wasbordje om jaloers op te zijn. Een prachtige strakke buik en een hele slanke taille. Maar je hebt wel iets te brede heupen en/of dijen. Ook dit weet je prima te verhullen, maar je voelt je er niet lekker bij. Van boven prachtig slank, maar onder de gordel 1 of 2 maatjes groter. Je kunt sporten wat je wilt, maar je krijgt het niet voor elkaar om slankere benen te krijgen. Frustrerend en het komt niet ten goede aan je zelfvertrouwen. Ook al heb je in feite helemaal geen overgewicht.

Plaatselijk Afvallen kan. Als sporten niet helpt !

Met mijn methode om af te vallen hoef je ook niet te sporten. Want veel mensen met overgewicht kunnen helemaal niet sporten of hebben gezondheidsklachten of beperkingen, waardoor het onmogelijk is om actief te bewegen. Als je mooi op gewicht bent en gezond bent, kun je prima sporten. Maar als je echt verlost wilt worden van een zwakke plek is dat heel moeilijk. Het is niet voor niets dat je het er met sporten niet af krijgt. Je probeert nog iets af te vallen, maar merkt al gauw dat je precies op de verkeerde plekken verder afvalt en nou precies net niet op de plek(ken) waar jij dat zo graag wilt. Hoe kan dat nou? Vraag je je af…. Maar het is logisch. Precies die delen vet zijn namelijk het hardnekkigste en dus meest vaste vet van je lichaam. Als je gaat afvallen is je lichaam lui. Hij zal altijd eerst uit zichzelf de zachtste delen vet als noodvoeding aanspreken. Daarna pas de vastere delen vet. Dus dat is de reden, waarom je nog wel iets kunt afvallen, maar dus niet op de plekken waar jij dat wilt.

Met plaatselijk Afvallen geven wij DAT deel vet wat je kwijt wilt voorrang op de rest. Met mijn methode zorgen we er voor dat het deel vet wat wij gaan behandelen, zo zacht, poreus en week mogelijk wordt. Je lichaam spreekt immers de zachtste delen vet aan. En dus foppen we het lichaam als het ware en helpen de natuur een handje. Door het vet in 6 weken tijd zodanig zacht en poreus te maken , kan het zachtere vet makkelijker via de celmembraan de vetcel verlaten. Met behulp van Drainage en onze speciale sweeptechniek, zorgen we er voor dat het vet zo snel mogelijk via de lymfen kan worden afgevoerd. In 6 weken tijd maak je het vet dus bij iedere behandeling zachter en poreuzer en weker en kan er steeds meer vet weg op de plek(ken) waar jij dat wilt. En zo krijg je eindelijk en slechts in een paar weken tijd de figuurcorrectie die jij wilt!

Plaatselijk Afvallen kan op de volgende plekken :

Buik
Maag
Lovehandles
Heupen
Dijen
Bovenarmen

Let’s Shape & Shine!

Gezond-afvallen-737x1024sdf

In 6 weken tijd snel afvallen. Omdat je niet alleen slank wilt zijn, maar vooral MOOI slank.
Omdat je voor eens en voor altijd verlost wil zijn van die ene of meerdere storende plekken.

Omdat je als je gaat afvallen, eigenlijk nu al weet waar je zwakke plek zit.
Combineer je afvallen met Plaatselijk Afvallen, dan krijg je dankzij Plaatselijk Afvallen met de Cella TM niet alleen nog sneller resultaat maar ook meteen de figuurcorrectie die jij wilt !

Kijk bij de hoofdpagina Plaatselijk Afvallen of ga naar de webshop voor meer informatie.

Heb je last van cellulite, rimpels, of een verslapte of slappe huid? Met onze Shape & Shine apparatuur en producten zorgen wij er voor dat je snel MOOI en STRALEND slank bent !