Gezond afvallen op doktersadviesGezond afvallen.

Je gezondheid is natuurlijk het aller belangrijkste.

Iedereen wil graag zo gezond en fit mogelijk worden toch?

Vaak merk je dat je als je wat zwaarder wordt, dat je minder energie krijgt en moe en futloos wordt. Iedereen heeft een “eigen” gezond en “natuurlijk” gewicht dat bij hem of haar past. Ga je qua gewicht een bepaalde grens over, net zoals Wouter, dan kan je lichaam uit balans raken. Je lichaam wordt als het ware overbelast en gaat signalen geven. Soms merk je daar wel wat van en soms niet. Maar door overgewicht raakt je hormoonhuishouding in de war, het kan belastend worden voor hart- en bloedvaten en bij echt overgewicht kun je enorme risico’s voor je gezondheid lopen. Diabetes type 2 is hiervan een goed voorbeeld. Gelukkig zijn de eerste signalen vaak een opgeblazen gevoel, en moeheid en slapheid. Als je niet meer lekker in je vel zit en geen energie meer hebt om leuke dingen te doen, dan wordt het tijd om iets aan je gezondheid te doen. Want je wilt toch graag gezond oud worden? Zo lang mogelijk fit en energiek blijven? Met je kinderen en/of kleinkinderen spelen? Of gewoon leuke dingen blijven doen?

Niemand kan zien wat je weegt.
Wel of je lekker in je vel zit, gelukkig bent en zelfvertrouwen hebt.

Daarbij hoor ik vaak dat mijn klanten echt niet meer op pad durven. Ze durven zelfs niet uit eten uit angst voor kritiek. Ze durven niet ontspannen op een vol terras op te staan, zonder zich eerst zorgen te maken of alle kleding wel verhult wat je wilt verhullen. Onzeker opstaan op een terras. Een simpel voorbeeldje, maar weet je hoeveel mensen eerst aan hun broek, shirt, vest of jurkje trekken? Bang dat iedereen naar ze kijkt? Natuurlijk is dat helemaal niet zo. Maar dat gevoel heb je wel. Zelfvertrouwen. Alles draait om zelfvertrouwen. Je hoeft echt niet allemaal de perfecte maat te hebben. Je kunt heel gezond zijn en stralen met een maatje meer. Het gaat er om dat je lekker in je vel zit en dat je de wereld aankunt. Als je het idee hebt dat je niet meer met je kinderen durft te zwemmen, dat je liever niet meer gaat tennissen of een dagje lekker uit naar het strand? Als je niet meer in gezelfschap durft te kiezen wat je wilt eten uit angst voor kritiek of denkt dat anderen je dan stiekum uitlachen? Mensen zien jou echt als geheel en vooral zoals je bent. Ze bedanken je voor je komst en voor je gezelligheid en het plezier. Je bent ook wie je bent en gelukkig zijn we allemaal verschillend. Gelukkig maar, want als iedereen hetzelfde zou zijn en er hetzelfde uit zou zien, dan was er geen lol meer aan. Iedereen is uniek en dat houden wij graag zo.

Moe, futloos, geen energie meer?
Durf je niet meer naar feestjes?
Of te zwemmen met vrienden of je kinderen?

Als je niet meer lekker in je vel zit?
Geen zelfvertrouwen meer hebt?
Als je niet meer kunt doen wat je zo graag wilt?

Dan wordt het tijd om het roer om te gooien en om af te gaan vallen.

Met gezonde en lekkere maaltijden. Met drie tussendoortjes per dag.
Met unieke voedingssupplementen ter ondersteuning.

Omdat je succesvol wilt afvallen zonder strijd, zonder honger.
Omdat je vooral op een gezonde manier wilt afvallen.
Omdat je vooral met plezier wilt afvallen.

Als je lichamelijke klachten of beperkingen krijgt, of er psychisch onder lijdt, dan is dit het moment voor jou om aan je gezondheid te gaan werken. En om af te vallen. Want een gezond gewicht zorgt er voor dat je weer letterlijk en figuurlijk lekker in je vel komt te zitten. Moeilijk? Echt niet. Je kunt echt met plezier succesvol afvallen. En je kunt echt heerlijk en meer dan genoeg blijven eten. Mijn methode verstoort je sociale leven niet. Je kunt dus gewoon naar etentjes, verjaardagen, een weekendje weg. Dat MOET ook. Want je moet tijdens het afvallen het leven kunnen blijven leiden dat je leidt. Wij helpen je daarmee. Met een op maat gemaakt voedingsprogramma. Met voedingssupplementen ter ondersteuning. Maar vooral met gratis intensieve persoonlijke begeleiding. GRATIS, omdat ik weet hoe belangrijk dit is. Zo kunnen we je met alles helpen wat op je pad komt. Zo kun je gewoon ook af en toe lekker “fout” eten. Dat verstoort je afvalproces echt niet. Zo hou er jer ook lol in. Nog sterker: je krijgt er steeds meer plezier in. Je krijgt complimenten, je voelt je daardoor ook steeds sterker, maar ook fitter en energieker. Afvallen op een geezonde, makkelijke en leuke manier kan echt. Afvallen is een feestje. Wedden?  Want dat is mijn missie : afvallen MOET leuk zijn. Je MOET elke overwinning kunnen vieren. Want niet alleen het einddoel telt, maar juist de weg er naar toe!

Je doet het niet alleen. Wij doen het SAMEN !

Als jij er klaar voor bent, dan staan mijn team en ik voor je klaar. Van week tot week en van dag tot dag.  Je hoeft alleen maar te bestellen en te beginnen. Je hoeft alleen maar te willen. Wij doen de rest voor je. Twijfel je wat voor jou het beste pakket is en wil je vooral om gezondheidsredenen afvallen? Heb je lichamelijke klachten, gebruik je (veel) medicijnen of heb je misschien lichamelijke beperkingen? Dan is de kans groot dat je alleen al daardoor bent aangekomen. En dus ook niet of nauwelijks af kunt vallen. Dat heeft echt niets met doorzettingsvermogen te maken, weet ik uit ervaring. Je wilt wel, maar het lukt niet. Als dit bij jou het geval is, dan adviseer ik je het TOTAL CARE PAKKET. Die is voor jouw gezondheid het beste. Je kunt ook eerst even bellen of mailen voor gericht advies. Dan bekijken we samen welk afslankpakket voor jou het beste en voordeligste is. Want misschien is een EASY SLIM PAKKET voor jou ook prima !