Gezond oud worden

afvallen-gezond-ouder-worden_01

Omdat je zo lang mogelijk gezond van het leven wilt genieten

We willen allemaal zo gezond en fit mogelijk van het leven genieten. Maar we willen in veel gevallen ook graag zo gezond en energiek mogelijk oud worden. We willen geen risico op gezondheidsklachten, beperkingen of ziektes. Naarmate je ouder wordt, word je gezondheid steeds belangrijker. Voor jong en oud belangrijk natuurlijk. Maar als je jong bent, ben je daar niet zo mee bezig. Als je ouder wordt, word je stofwisseling steeds trager. We weten allemaal dat de eerste grijze haren soms al voor je dertigste komen en ook je huid begint al te degenereren. Sommigen hebben geluk en hebben de goede genen mee gekregen. Maar niet iedereen helaas. Feit is – in lijn hiermee – dat je je rond je dertigste ook al te maken krijgt met een minder hoge verbranding. Op die leeftijd kun je prima sporten en bewegen en de natuur en je gezondheid en je uiterlijk een handje helpen. Maar iedere 10 jaar gaat je stofwisseling steeds verder vertragen. Rond je veertigste merkt bijna iedereen het. En rond je vijftigste nog meer mensen. Voor vrouwen de moeilijkste leeftijdscategorie, omdat veel vrouwen rond die periode ook nog eens in de overgang zitten. De hormoonbalans verandert en als je last krijgt van overgewicht, zullen er vele hormonale veranderingen optreden. En die dragen weer bij tot disbalans in het lichaam. Als je dan ook nog te maken krijgt met gezondheidsklachten en het gevoel krijgt dat je moe en futloos wordt, dan wordt het tijd om het roer om te gooien en om te proberen zo gezond mogelijk te eten. Daar bedoel ik niet weinig eten. Maar juist veel eten. Lekker en gezond. Regelmatig eten en als het lukt regelmatige bewegen. Dat draagt namelijk meer dan je beseft bij tot een gezond lichaam, gezonde geest en vooral veel energie !

Overgewicht? Futloos en moe? Ga dan aan de slag !  

Want met mijn methode merk je vaak al binnen een week het verschil. Echt. Niet alleen omdat je een op maat gemaakt voedingsprogramma krijgt, maar ook omdat je unieke voedingssupplementen ter ondersteuning krijgt. Boordevol vitaminen, mineralen en kruiden. Allemaal op natuurbasis. Door de natuur een handje te laten helpen, zul je snel merken dat je je veel beter voelt en snel meer energie krijgt. Het Drainage Tonicum met Meidoornblad draagt nog eens extra bij tot gewichtsverlies en een grondige drainage van je lichaam. Door alle gifstoffen uit je lichaam te verwijderen, zul je al snel merken dat je meer energie krijgt. Bovendien neemt een schoon lichaam ook veel makkelijker alle vitaminen en mineralen die je binnenkrijgt. Plus natuurlijk alle werkzame bestanddelen die in de voedingssupplementen zitten. Wil je meer weten over de werking? Kijk dan bij de werking van de voedingsupplementen en/of bij De Methode bovenaan in de rode balk op de homepage.

Zit je niet meer lekker in je vel? Wil je graag weer actief zijn ?

Als  je niet oppast, sluipen de kilo’s er in naarmate de jaren verstrijken. Soms kun je er wat aan doen. Maar soms ook niet. Dat heeft zoals ik al zei met heel veel factoren te maken. Je genen, gezondheidsklachten of medicijngebruik. Je hormonen, de overgang, nare gebeurtenissen, te veel om op te noemen. Omdat je stofwisseling door de jaren heen steeds verder vertraagt, merk je na 10 jaar ineens dat je meer weegt. Zonder raar te eten. Natuurlijk genieten we van het leven en eten af en toe iets wat slecht voor ons is. Maar dat mag en dat kan. Daar krijg je echt geen overgewicht van. Tenzij je dat iedere dag doet natuurlijk. Je moet dus als je ouder wordt gezond eten. Niet MINDER. Maar ANDERS. Op die manier kun je je gewicht prima onder controle houden. Lukt het niet? Dan ligt het vaak aan de dingen die ik net noemde. Dan lukt het je vaak niet om de kilo’s er op eigen kracht af te krijgen. Dan heb je hulp nodig. En als je steeds moe bent of liever op de bank zit? Dan wordt het tijd om iets aan je gezondheid te doen. Anders eten doet echt wonderen voor je lichaam. Je lichaam is je motor. Vergeet dat niet. Hij heeft goede en lekkere benzine nodig. Als je overgewicht hebt als je ouder wordt en uit schaamte niet meer met je kinderen het zwembad in durft, niet meer met vrienden naar het strand of naar een leuk etentje of feestje? Dan is het echt code rood. Want iedereen en dus ook jij hebt recht op een gelukkig leven, genietend van iedereen om je heen. Plezier maken, actief zijn, doen wat je wilt. Zonder dat eeuwige schaamtegevoel. Dat is vaak niet nodig, dat verzin je zelf. Maar als je je hierin herkent? Begin dan nu. Want het kan echt. Makkelijk. Op een gezonde manier. Zodat je weer heerlijk van het leven kunt genieten en samen zo gezond mogelijk oud kunt worden !

Geloof me, ik kan het weten. Gezonde voeding doet wonderen voor je lichaam, voor je hormonale balans en voor je gestel. Ook psychisch. Overdag moeten we energie verbranden. Maar dan moet je ook wel energie binnen krijgen. En dat betekent dat je regelmatig en 6x per dag moet eten. Tussendoortjes niet verplicht, maar ideaal om er voor de zorgen dat je verbranding optimaal blijft. Zo kun je succesvol afvallen, energieker worden en genieten van het leven. Van meer dan genoeg en lekker eten. Nogmaals niet minder, maar anders. Wacht er niet te lang mee als je denkt dat je in de gevarenzone zit. Begin liever nu meteen. Want afvallen is leuk en lekker. Elke mijlpaal mag je vieren. Want niet alleen het einddoel telt, maar juist de weg er naar toe. En de grootste beloning? Die volgt heel snel vanzelf: je voelt je weer gezond, fit en energiek, je krijgt je zelfvertrouwen weer terug en dat is het mooiste kado dat je kunt krijgen !