afvallen-gezond-ouder-worden_01

Spelen met mijn (klein)kinderen

Wil jij net zoals Els weer spelen met je kinderen? Weer slank en fit zijn en vrij kunnen bewegen zonder pijn? Kies dan voor het programma waar zij succesvol mee afviel: afvallen met Drainage Tonicum voor de hele periode. Heb jij alleen overgewicht en gebruik je geen medicijnen, zit je niet in de overgang en ervaar jij geen dagelijkse moeheid? Dan kun jij gewoon afvallen met alleen Drainage Tonicum voor de startweek. Heb je ernstig overgewicht waardoor je in het dagelijks leven echt ernstig belemmerd wordt, dan adviseren wij het gebruik van het Tonicum voor de hele periode.

Voor welke methode om plaatselijk af te vallen kies jij?

Kies jij voor Plaatselijk Afvallen in de kliniek? Met onze revolutionaire Cella TM – BHS 156?

Of kies jij liever voor thuis Plaatselijk Afvallen met onze specialistische creme Linaboost en Shape & Shine Transporter?

Bel 010-2409019 voor meer informatie, of kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake in Rotterdam.

Je kunt hiernaast ook klikken op de button en de GRATIS intake doen voor informatie en vrijblijvend advies .

Wil je direct thuis starten? Ga dan naar direct naar de webshop en bestel onze Shape & Shine producten.
De Linaboost en het Drainage Tonicum (3 flacons voor 6 weken) en huur of koop de Shape & Shine Transporter.

Zorg er voor dat je thuis een goede weegschaal hebt die je vetpercentage en vochtgehalte kan meten. Deze kun je bij ons kopen (best getest consumentenbond voor 39,00). Je kunt hem ook ergens anders kopen, of bij een vriend, buurvrouw of op de sportschool wegen.

Door wekelijks goed te kunnen meten op een vaste dag en tijdstip, kunnen wij je optimaal begeleiden en garanderen wij resultaat.