Afvallen met een doel

Stressvolle business? Geen regelmaat?

Wil jij net zoals Peter succesvol afvallen omdat je door het harde werken en onregelmatigheid bent aangekomen? Kies dan het programma waar hij succesvol mee afviel: afvallen met alleen Drainage Tonicum voor de startweek. Moet je voor je werk veel vliegen of moet jij vooral ook in de avonduren en ’s nachts werken? Kies dan voor ondersteuning met het Drainage Tonicum voor de hele periode. Ben je niet echt te zwaar, maar zit het vet vooral op de buik en wil je daar vanaf? Kies dan voor plaatselijk afvallen. Een kuur van 6 weken zorgt er voor dat je verlost wordt van dat eeuwige buikje. Ook dan krijg je gerichte adviezen en tips voor een gezonder leven en meer energie in je drukke bestaan.

Voor welke methode om plaatselijk af te vallen kies jij?

Kies jij voor Plaatselijk Afvallen in de kliniek? Met onze revolutionaire Cella TM – BHS 156?

Of kies jij liever voor thuis Plaatselijk Afvallen met onze specialistische creme Linaboost en Shape & Shine Transporter?

Bel 010-2409019 voor meer informatie, of kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake in Rotterdam.

Je kunt hiernaast ook klikken op de button en de GRATIS intake doen voor informatie en vrijblijvend advies .

Wil je direct thuis starten? Ga dan naar direct naar de webshop en bestel onze Shape & Shine producten.
De Linaboost en het Drainage Tonicum (3 flacons voor 6 weken) en huur of koop de Shape & Shine Transporter.

Zorg er voor dat je thuis een goede weegschaal hebt die je vetpercentage en vochtgehalte kan meten. Deze kun je bij ons kopen (best getest consumentenbond voor 39,00). Je kunt hem ook ergens anders kopen, of bij een vriend, buurvrouw of op de sportschool wegen.

Door wekelijks goed te kunnen meten op een vaste dag en tijdstip, kunnen wij je optimaal begeleiden en garanderen wij resultaat.