Welkom  bij
Karin de Zoete Webwinkel !  

 

Lees hierboven bij welkom voor meer informatie over mijn methode: Lekker makkelijk thuis afvallen. Op een gezonde manier en vooral met plezier. Omdat wij je van begin tot eind helpen. En omdat we je vooral leren SLIM af te vallen. Leuker kunnen we het niet maken. Eerst zien en dan geloven? Geloof me maar: afvallen is echt leuk en vooral lekker ! Gewoon doen. Of eeuwig blijven dromen… Gun jij jezelf een slank fit leven vol zelfvertrouwen? Dan doen mijn team en ik de rest ! Want wij gunnen iedereen niet alleen een stralend slank voorjaar en een geweldige zomer, maar vooral een gezond en gelukkig leven boordevol zelfvertrouwen. Want dat is het mooiste kado dat je kunt krijgen !

Groetjes, Karin de Zoete

SNEL EN MAKKELIJK BESTELLEN: STAP 1 : KIES JE AFSLANKPAKKET  –  STAP 2 : BESTEL – STAP 3 : DOE DE INTAKE EN KLAAR ! 

 

Bestsellers

Easy Slim Pakket
Vriendin & Weekend

€ 15,00 per week
Bestel

Time-Out
Tijdelijk uitverkocht

voor feestmomenten | € 39,00
Bestel

Total Care Pakket
6 weken

NU van € 153 voor  € 135
Bestel

Quick Total Pakket
Total Care + Ultraboost

voor metamorfose in 6 weken
6 weken | Van  € 246 NU voor  € 199
Bestel

Ultraboost
Nog plezieriger afvallen

twee weken
voor € 15,00
Bestel

Easy Slim Pakket
Aanbieding 6 weken

6 weken | van 132 voor 114 euro
€ 18,00 per week
Bestel

Afslankpakketten Karin de Zoete Total Slim Care

Ben je een nieuwe klant? Vul ajb voor of na het plaatsen van je bestelling direct het intakeformulier in. Dan hebben wij al je gegevens om een programma op maat voor je te maken. Op elke winkelpagina zie je een button met “doe hier de gratis intake”. Ben je al klant ? Dan hoef je alleen maar te bestellen. Wij hebben immers al je gegevens al. Heb je geen zin om het hele bestelproces door te gaan in de shop? Of heb je haast ? Dan mag je het bedrag ook rechtstreeks overmaken naar NL 18 RABO 0143 6897 11 tnv Karin de Zoete Webwinkel BV. Let er in dit geval wel op dat je 8,50 euro extra overmaakt voor handling, verpakkings- en verzendkosten. Hoef je zelf verder niks te doen en heb je je pakket ook nog een dag sneller in huis !  

                          Al onze pakketten op een rij – maak hier je keuze. Hulp nodig? Mail naar support@karindezoete.nl

 

Als iets niet helemaal duidelijk voor je is, bel of mail gerust. Dan helpen wij je graag. Voor al je vragen over bestellingen kun je mailen naar: orderafdeling@karindezoete.nl. Heb je vragen voor de start of tijdens het afvallen? Mail dan naar: support@karindezoete.nl. In verband met verhuizing zijn wij tijdelijk bereikbaar op: 06 – 19 54 69 75 .

Levertijd: hou alsjeblieft rekening met 3 werkdagen. Nabestellingen vertrekken sneller, maar er kan een weekend tussen zitten en Post NL kan onverhoopt ook een dag vertragen. Zorg er dus altijd voor dat je op tijd bij bestelt zodat je niet zonder supplementen komt te zitten

Producten voor extra gemak en plezier

Al onze producten


Nabestelling voedingssupplementen per week

Voor nabestelling


Nabestelling voedingssupplementen los

Losse nabestellingen

Multical: nieuw, binnenkort weer verwacht

Ontslakkingskuur met Drainage Tonicum

Voor ontslakking