Afvallen met een doel

winterkilos-gezond-afvallen-8215De zomer komt er aan en wil in bikini

Wil jij net zoals Audrey niet alleen succesvol afvallen maar vooral zo gezond mogelijk? Kies dan het programma waar zij succesvol mee afviel: afvallen met een Total Care Pakket. Als je meerdere medicijnen gebruikt is dit echt ons advies. Maar wil je goedkoper, dan kan dat. Kies dan voor afvallen met een Easy Slim Pakket.

Als je ineens hoort dat je onverwachts sneller met vakantie gaat dan je dacht? Als je echt zo mooi en slank mogelijk vol zelfvertrouwen van de zomer wilt genieten? Kijk dan ook naar QUICK FIX. Ook nog eens de goedkoopste manier.

Audrey had natuurlijk een persoonlijk verhaal. Net zoals velen. Daarom koos zij voor Total Care. Audrey deed mee aan TV programma dus wilde vooral ook Plaatselijk Afvallen. Met 1 kuur van 6 weken (5 weken behandelen en 1 week uitwerkperiode erbij) was ze dankzij onze Cella TM heel snel afgevallen op haar maag. Ze had gek genoeg helemaal niet echt een dikke buik, maar haar maag zat haar echt dwars. Hij was ook echt wel opgeblazen. Dat kwam mede omdat ze nooit wilde ontbijten en omdat ze erg onregelmatig at. Tel daarbij de medicijnen op die ze gebruikte, waardoor ze voor haar leeftijd en haar gewicht een relatief hoog vetpercentage had en meer vocht vast hield dan normaal. Audrey leerde gezond, lekker en vooral weer regelmatig te eten. Ze viel succesvol af en dankzij Plaatsselijk Afvallen hielpen we de natuur een handje. Dag maag. En kijk haar stralen met dat accent op haar taille met die leuke riem.

En het leukste? Ze sms-te vlak daarna vanaf haar vakantie-adres. Voor het eerst in haar leven durfde ze weer in bikini. Nog sterker, ze meldde dat ze gewoon zonder pareo van haar strandbedje  op stond om wat drinken te halen. Zonder schaamtegevoel. Gewoon omdat ze weer heerlijk in haar vel zit.

Voor welke methode kies jij?

Voor afvallen? Kies dan net zoals Audrey voor Total Care. Of naar Easy Slim als je verder fit en gezond bent. En de goedkoopste manier? Quick Fix ! Kijk in de webshop welk pakket het beste bij jou past. En bel gerust met 010 -24 09 019 als je advies wilt voor het maken van de beste en voordeligste keuze.

Voor Plaatselijk afvallen? Kies dan voor Plaatselijk Afvallen in de kliniek met onze revolutionaire Cella TM – BHS 156  of voor thuis Plaatselijk Afvallen met onze specialistische creme Linaboost en Shape & Shine Transporter? Wil je tegelijkertijd afvallen EN Plaatselijk Afvallen? Kijk dan bij de Quick Total Pakketten. Iets duurder, maar dankzij de kuur Plaatselijk Afvallen met onze Shape & Shine producten heb je niet alleen sneller resultaat,maar vooral GERICHT resultaat. Sneller klaar dus en in 6 weken tijd een metamorfose !Dag buik. Dag lovehandles. Laat de zomer maar komen !

Bel 010-2409019 voor meer informatie, of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake in de kliniek Of doe hier de GRATIS intake.

Wil je direct thuis starten? Ga dan naar direct naar de webshop en bestel onze Shape & Shine producten.
De Linaboost en het Drainage Tonicum (3 flacons voor 6 weken) en huur of koop de Shape & Shine Transporter.

Zorg er voor dat je thuis een goede weegschaal hebt die je vetpercentage en vochtgehalte kan meten. Deze kun je bij ons kopen (best getest consumentenbond voor 39,00). Je kunt hem ook ergens anders kopen, of bij een vriend, buurvrouw of op de sportschool wegen.

Door wekelijks goed te kunnen meten op een vaste dag en tijdstip, kunnen wij je optimaal begeleiden en garanderen wij resultaat.