Plaatselijk afvallen

Gladde strakke stralende huid – Dag rimpels – Dag cellulite

Plaatselijk afvallen en strakkere huid door behandeling in de kliniek of gewoon thuis.

Voor plaatselijk afvallen, figuurcorrectie en huidverbetering gebruiken we in de kliniek de volgende technieken:

  • Plaatselijk afvallen met cavitatie met een uiterst stabiele frequentie van 2.7 MHz ultrasone geluidsgolven in combinatie met speciale “sweep-techniek”;
  • Liften, verstevigen en minder rimpels met Cryogenic Shock door middel van bipolar RF, uniek vanwege het vermogen om tegelijkertijd te koelen en te verwarmen;
  • Huidverbetering en anti-cellulitebehandeling met Meso therapie No Needle, een combinatie van electro-polarisatie, polarisatie en ultrasone golven.

De snelste en goedkoopste methode van Nederland!

In 6 weken tijd gegarandeerd resultaat

Dankzij onze revolutionaire Cella TM – BHS 156

2.7 MHz voor extra dieptewerking en het vermogen om tegelijkertijd koelen en verwarmen. Wereldwijd koploper op het gebied van figuurcorrectie

Je betaalt bij ons maar 39 euro per week en je krijgt de tweede zone er gratis bij  !
En besluit je af te vallen in de kliniek? Dan krijg je er standaard 1 zone Plaatselijk Afvallen GRATIS bij.

Dag buik. Dag lovehandles. Laat de zomer maar komen !

Met de Cella TM kunnen wij eigenlijk iedere plek behandelen die je maar wilt.
Denk bij PLAATSELIJK AFVALLEN aan bijvoorbeeld :
– Maag
– Buik
– Lovehandles
– Heupen
– Dijen
– Bovenarmen

Waarom zo goedkoop?

Omdat iedereen wel een zwakke storende plek heeft, Je buik of je maag bijvoorbeeld.
Omdat wij willen dat je niet alleen slank wordt, maar vooral MOOI en STRALEND slank. Omdat wij weten hoe veel last je psychisch kunt hebben van slecht 1 of 2 storende plekken. Daarom helpen wij de natuur en vooral jou graag een handje. Kleine moeite, groot plezier.

Dankzij een kuur PLAATSELIJK AFVALLEN val je veel sneller en vooral gericht af.
Precies op die plekken waar jij dat zo graag wilt.

Deze klanten gingen jou voor. Allemaal gekozen voor plaatselijk afvallen met een eigen doel voor ogen.

Nu prachtig slank en je ziet ze stralen. Vol zelfvertrouwen kijken in de camera.

Op ons inloggedeelte kun je deze stralende mensen en nog veel anderen terug zien als je wilt in diverse TV uitzendingen op RTL 4 (o.a. 4Me, Altijd Jong, Wist je Dat en in diverse bladen).

Wanneer kies je voor Plaatselijk Afvallen?

Vaak ben je mooi op gewicht, maar stoor je je toch enorm aan 1 of meerdere plekken. Je hebt twee maten in je kast hangen en wilt graag in balans zijn maar met sporten lukt het niet.

Of je gaat afvallen en je valt precies op de plekken af waar je dat juist niet wilt. Je bent vaak of een appel of een peer. Als je een appel bent, heb je vaak mooie lange slanke benen, maar erger je je altijd aan je buikje. Je wilt van dat buikje af, maar wat je ook doet, het lukt niet. Als je een peer bent, is het vaak nog lastiger. Je bent prachtig slank van boven, hebt een taille en platte buik om jaloers op te zijn. Maar je heupen en/of dijen zijn in verhouding te breed. Ook dan ga je vaak intensief sporten, maar ook dan merk je vaak dat dat eigenlijk niets oplevert.

Enorme frustratie dus, ook al oog je voor de buitenwereld slank. Iedereen zegt tegen je “waar maak je je druk om”, maar jij weet dat je het mooi kunt verbloemen voor de buitenwereld. Thuis voor de spiegel kijk jij niet naar het totaalbeeld. Je kijkt niet naar al je positieve punten. Je kijkt consequent en steevast altijd en alleen naar je zwakke plek en daar blijf je je aan ergeren. Iedere dag opnieuw. Met een kuur plaatselijk afvallen met onze Cella TM kun jij in 6 weken tijd heel snel afvallen. Precies op die plek(ken) waar jij dat wilt. Eindelijk verlost van twee verschillende maten kleding in je kast. Eindelijk weer echt in balans.

Lees meer

Geloof niet in sprookjes

Niemand kan toveren. Je moet er dus wel iets voor doen.

Ik zei het net al: toveren kan niemand en sprookjes bestaan niet. Je hoort vaak de meest mooie verhalen en je ziet geweldige resultaten. Met prachtige voor- en nafoto’s erbij. Maar als je goed kijkt en de foto’s inzoomt, zie je dat je eigenlijk in de maling genomen wordt. Want als je echt goed kijkt, zie je twee verschillende huidtypes, verschillende huidkleur en dus twee verschillende personen.

Lees meer

Plaatselijk Afvallen kan snel en doeltreffend

Als je met goede apparatuur behandelt en tegelijkertijd de inname van vetten en suikers beperkt, krijg je echt snel geweldig resultaat. Nogmaals: geen dieet maar wel even richtlijnen mee naar huis zodat je zeker weet dat je eigen vetreserve als noodvoeding wordt aangesproken op de plek(ken) waar jij dat wilt. Omdat je vijf weken lang 1x per week komt, kunnen wij aan de hand van een vetpercentage meting zien of je vetmassa afneemt.

Lees meer

Plaatselijk Afvallen kan nu zelfs thuis

De Shape & Shine producten voor thuis zijn:

  • Liñaboostplaatselijk af te vallen, cellulite te verminderen en je huid te verstevigen;
  • Liñashape om je huid te liften, te verstevigen en rimpels zichtbaar te verminderen;
  • De Shape & Shine Transporter om de werkzame bestanddelen naar de juiste plek te transporteren.

Lees meer

Wil jij?

Wil je in zeer korte tijd een metamorfose?
Wil jij snel afvallen op je buik, lovehandles of iets te brede heupen of dijen?
Wil jij graag je figuur corrigeren?
Wil jij graag een strakke gladde stralende huid?

Begin dan nu. Let’s Shape & Shine !

Gezond-afvallen-737x1024sdfkarin lachend zoomWeight-Loss-5

Want de zomer komt er sneller aan dan je denkt. En dan wil je niets liever dan vol zelfvertrouwen stralend over straat met een leuk jurkje zonder mouwen, een kort rokje of een simpel leuk strak t-shirt op je spijkerbroek. Zonder je zorgen meer te hoeven maken over die eeuwige zwakke plek. Zonder zorgen om cellulite, rimpels en/of slappe buik of bovenarmen. Want er is niks ergers dan trots zijn als je bent afgevallen en vervolgens nog niet vol zelfvertrouwen je lijf durft te tonen. Niemand hoeft maatje 38. Ook met een paar maatjes meer, kun jij stralen !

DAG BUIK. DAG LOVEHANDLES. LAAT DE ZOMER MAAR KOMEN !

 

Voor welke methode om plaatselijk af te vallen kies jij?

Kies jij voor Plaatselijk Afvallen in de kliniek met onze revolutionaire Cella TM – BHS 156? Of kies je voor thuis Plaatselijk Afvallen met onze Linaboost en Shape & Shine Transporter?

Bel 010-2409019 voor meer informatie, of kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake in Rotterdam.

Je kunt hiernaast ook klikken op de button en de GRATIS intake doen voor informatie en vrijblijvend advies .

Wil je direct thuis starten? Ga dan naar de webshop en bestel onze Shape & Shine producten voor Plaatselijk Afvallen of voor een strakke, stralende gladde huid. Wil je het beste resultaat en zo snel mogelijk afvallen? Bestel er dan 3 flacons Drainage Tonicum (voor 6 weken) bij. In de kliniek krijg je garantie. Wil je thuis ook garantie voor deze behandelingen? Koop dan onze insluizer: de Shape & Shine Transporter. Je kunt hem ook huren voor 39,00 euro. Zorg er voor dat je thuis een goede weegschaal hebt die je vetpercentage en vochtgehalte kan meten. Deze kun je bij ons kopen (best getest consumentenbond voor 39,00). Je kunt hem ook ergens anders kopen, of bij een vriend, buurvrouw of op de sportschool wegen.

Door wekelijks goed te kunnen meten op een vaste dag en tijdstip, kunnen wij je optimaal begeleiden en garanderen wij resultaat.