Meer over afvallen

Over gezondheid, energie en het belang van zelfvertrouwen

Aan deze pagina wordt momenteel gewerkt. Excuses voor het ongemak.

Zomaar een paar klanten die jou voor gingen. Zij wilden vooral hun zelfvertrouwen terug.

En zie ze stralen. Vol zelfvertrouwen kijken ze in de camera.

Op ons inloggedeelte kun je deze stralende mensen en nog heel veel anderen terug zien als je wilt in diverse TV uitzendingen op RTL 4 (4Me, Altijd Jong, Wist je Dat, Feiten & Fabels, De Beste van Nederland en nog veel meer). Daar lees je ook leuke interviews van klanten in diverse bladen). Maar je vindt daar ook vooral heel veel nuttige tips over afvallen !

Waarom is zelfvertrouwen eigenlijk zo belangrijk?

Zelfvertrouwen opent de weg naar een veel fijner leven. Als je geen zelfvertrouwen meer hebt omdat je denkt dat je niks waard bent omdat je een maatje meer hebt, dan heeft dat effect op je leven. Je durft niet meer alles te zeggen wat je wilt tijdens een vergadering. Je durft op een verjaardag in een groep niet snel het woord te nemen en op je werk heb je misschien een briljant idee, maar durft het niet bij je baas aan te kaarten. Ik kan nog uren doorgaan. Als je het tegen iemand zegt, zegt diegene “joh, stel je niet aan, je ziet er geweldig uit en het gaat er niet om of je maatje 38 of maat 48 hebt. Jij bent jij en je bent een geweldig mens”. En ja, diegene heeft gelijk. Zo is het ook. Echt. Mensen kijken niet naar je buikje of je misschien iets te brede heupen. Ze kijken naar JOU. In zijn totaliteit. Maar vooral naar je innerlijk. Maar zo zie jij het nu waarschijnlijk niet. Kijk naar jezelf zoals een ander dat doet !

Want als jij elke ochtend de dag al begint met in de spiegel te kijken naar wat er in jouw beleving allemaal mis is met je, dan ben je al gefrustreerd voordat de dag begonnen is. Makkelijk gezegd natuurlijk, maar probeer vanaf morgen maar alleen naar je prachtige haar, je witte tanden, je stralende lach of mooie handen te kijken. Je spreekt met jezelf af dat je alleen nog maar alle goede punten gaat bekijken en benoemen. Neem daar de tijd voor. Je zult zien dat je op die manier je dag al een stuk vrolijker opstart. Blijft het een feit dat je graag een paar kilo of misschien wel meer kilo’s kwijt wilt? Begin dan NU. Niet uitstellen maar doen. Dan straal jij binnenkort net zoals al deze blije mensen !

Lees meer

Geloof niet in sprookjes

Niemand kan toveren. Je moet er dus wel iets voor doen.

Ik zei het net al: toveren kan niemand en sprookjes bestaan niet. Je hoort vaak de meest mooie verhalen en je ziet geweldige resultaten. Met prachtige voor- en nafoto’s erbij. Maar als je goed kijkt en de foto’s inzoomt, zie je dat je eigenlijk in de maling genomen wordt. Want als je echt goed kijkt, zie je twee verschillende huidtypes, verschillende huidkleur en dus twee verschillende personen.

Lees meer

Snel fitter en energieker

j ;jafj;afd ;j;ajjd;j

Lees meer

Gezond oud worden

;afk kafj j;aj;

Lees meer

Hou vooral je doel voor ogen !

Stel korte termijn doelen
Beloon je zelf iedere week met iets kleins als je doel gehaald hebt
Bedenkt vooral WAAROM je wilt afvallen
Voor je gezondheid? Omdat je met je (klein)kinderen wilt spelen? Binnenkort een feest of bruiloft?

Of misschien ga je over een paar weken met vakantie?

Bedenk voor jezelf welk doel JIJ voor ogen hebt en ga daarvoor. Linksom of rechtsom. Iedereen kan het. Jij ook. En het zal heus wel eens een dagje mis gaan. So what? Echt geen verloren zaak hoor ! Dan heb je gewoon lekker even genoten en pak je de dag erna gewoon de draad weer op. Afvallen is leuk en lekker. Echt. Geen strafkamp en gewoon een feestje. Met een mooi vooruitzicht. En als jij je doel bereikt hebt, is dat het mooiste kado dat je krijgt. Maar je mag jezelf van te voren natuurlijk een leuk kadootje beloven zodra je je doel bereikt hebt. Dat motiveert enorm ! Doen dus !

 

Begin dan nu. Let’s Shape & Shine !

Gezond-afvallen-737x1024sdfkarin lachend zoomWeight-Loss-5

Want de feestdagen komen er sneller aan dan je denkt. En dan wil je niets liever dan vol zelfvertrouwen stralend genieten in je mooiste outfit. Zonder je zorgen meer te hoeven maken over die eeuwige zwakke plek. Zonder zorgen om je buikje of iets te brede heupen of dijen. Zonder je buik in te houden, zonder continu aan je kleding te frummelen. Gewoon lekker genieten. En nogmaals: niemand hoeft maatje 38. Ook met een paar maatjes meer, kun jij stralen ! De Nederlandse vrouw heeft gemiddeld maat 42, dus laat je niet gek maken. Jij bent uniek en vaak is een maatje meer nog mooier ook. Als je maar straalt en gelukkig bent. Daar gaat het om !

DAG KILO’S. LAAT DE FEESTDAGEN MAAR KOMEN !

 

Voor welke methode om af te vallen kies jij?

Kies jij voor afvallen met Easy Slim? Of kies jij liever voor afvallen met Total Care?
Het kan allebei, maar als jij het beste van het beste voor je gezondheid wilt en misschien (meerdere) medicijnen gebruikt, dan adviseren wij je Total Care met ter ondersteuning het Drainage Tonicum voor de hele periode.

Bel 010-2409019 voor meer informatie, of kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake in Rotterdam.

Je kunt hiernaast ook klikken op de button en de GRATIS intake doen voor informatie en vrijblijvend advies .

Wil je meteen beginnen? Klik dan hier en ga naar de webshop.

Kies voor afvallen met een Easy Slim pakket of voor afvallen met een Total Care pakket. Kies dan voor hoeveel weken je wilt. Voor vier weken of voor zes weken. Je kunt ook zelf voor meer of minder weken kiezen en per week bestellen, maar pakketten zijn altijd goedkoper. Kijk daarom vooral ook altijd naar onze aanbiedingen ! Kies vervolgens of je het Drainage Tonicum alleen voor de startweek wilt (verplicht voor een perfecte start) of voor de hele periode. Het Drainage Tonicum met meidoornblad, is niet alleen een grondige ontslakker, maar draagt ook extra bij aan gewichtsverlies. Lees meer hierover bij Drainage Tonicum.